laatst bijgewerkt op: 27-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


PERCEEL VOOR ECO TOERISME, ALGARVE, PORTUGAL

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
48637 15-07-2010 Horeca en Recreatie Overig
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Europa Activa / passiva transactie minder dan 5 (of niet van toepassing) Meer dan 10.000
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
N.v.t. N.v.t. € 100.000 - € 150.000 N.v.t.

omschrijving

Een plot aan de rivier in het hart van de toeristenstreek. Dit is een grote kans voor een investeerder die gelooft in eco-toerisme op een unieke plek in de Algarve. Het betreft een perceel van 30.000 m2 aan de rivier de Arade, vlakbij de dynamische havenstad Portim?o, bij golfbanen, luxe resorts en de prachtige stranden van de Algarve. Alle vergunningen voor eco-toerisme, dat door de Portugese overheid als een belangrijke ontwikkeling wordt gezien, zijn aanwezig. Mogelijkheden zijn o.a.
kano?n, rivertrips, botenverhuur, bungee jumping, paintball en alle andere sportieve acriviteiten die men kan verzinnen.

De Arade heeft directe toegang tot de oceaan. Het perceel heeft aan de rivier een front van ongeveer 600 meter en er is al een kade gebouwd.

De vraagprijs is onlangs verlaagd en geeft wellicht nog ruimte tot onderhandeling.

Tags (trefwoorden)
eco toerisme | Algarve | Portugal | overname | perceelNotice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29