laatst bijgewerkt op: 27-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


WERVING & SELECTIE PLATFORM

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
48502 01-07-2010 Dienstverlening Zakelijke dienstverlening
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Benelux Overig minder dan 5 (of niet van toepassing) N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk Vertrouwelijk N.v.t.

omschrijving

De internetsite die wij hebben ontworpen is een Frans / Nederlandse ontwikkeling die inspeelt op de trend dat steeds meer vacatures worden vervuld door referrals. Onze internetsite brengt refereerders, kandidaten en werkgevers bij elkaar. Door een uitgekiend beloningssysteem is het voor alle partijen erg interessant op hiervan gebruik te maken.

Wij hebben het systeem ontwikkeld om ingezet te kunnen worden in allerlei taalgebieden en verschillende soorten markten. Voor diverse landen zijn wij op zoek naar resellers die exclusief een taalgebied (of een deel daarvan) toegewezen willen krijgen.

Geboden worden een zeer professionele internetsite die nog verder ontwikkeld wordt en die gebruik maakt van de nieuwste technieken. Zonder dat de site actief ondersteund wordt werkt deze nu al. Wij zelf zijn een innovatieve groeiende ICT detacheringbedrijf.

Wij zoeken echte ondernemers die operationeel en marketingtechnisch ondersteund worden bij hun aanpak

Naast Nederland zijn Belgi? en Duitsland voor ons momenteel de speerpunten van onze groei. Wij zoeken daarvoor ondernemers die ambitieus zijn en goed kunnen netwerken. Naast de bereidheid tot investeren; geld maar vooral tijd en energie, beschikken zijn over doorzettingsvermogen en ambitie.

Het verdienmodel is zeer aantrekkelijk, de investering beperkt en leent zich goed om zowel stand-alone als nevenactiviteit te worden ontplooid.Tags (trefwoorden)
internetsite | vacatures | franchise

Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29