laatst bijgewerkt op: 26-05-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


EFFICIENT, COST-EFFECTIVE TRAVEL MANAGEMENT

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
48501 01-07-2010 Dienstverlening Franchise
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Nederland Overig 5 - 10 50 - 100
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk Vertrouwelijk N.v.t.

omschrijving

Sinds de economie weer aantrekt, neemt ook het zakelijk reizen weer sterk toe. MKB'rs moeten reizen voor hun acquisitie. Onze cli?nt is een franchise die het MKB ontzorgt als het gaat om reismanagement. Deze wereldwijde organisatie (750 vestingen) is de enige franchise in de zakelijke reisbranche en behoort tot de alergrootste reisorganisaties in de wereld. Zij heeft die positie verkregen door veel individele service, transparantie en een concurrerende prijs.

Naast professionele stimulerende omgeving. Een wereldwijde biedt de franchisegever een innovatieve groeiende organisatie met aandacht voor innovatie en veel potentieel.

Gevraagd wordt een HBO denk- en werkniveau en eigenschappen als zelfstandigheid en doorzettingsermogen. Geboden wordt een stevige franchise met veel ervaring, ondersteuning en een meer dan goed inkomenspotentieel.

Wanneer jij klantgericht, ambitieus en een netwerker bent, je de bereidheid hebt te investeren; geld maar vooral tijd en energie. dan willen we je gaat meer over de formule vertellen en komen we graag met je in contact.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29