laatst bijgewerkt op: 29-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


GOED RENDERENDE NICHESPELER IN DE BOUWSECTOR

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
48414 16-11-2010 Bouw Afwerkingsbedrijven
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Nederland Aandelentransactie 10 - 50 N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk Vertrouwelijk B.V.

omschrijving

Ter overname wordt aangeboden een nichespeler op het gebied van afbouwwerkzaamheden. De onderneming heeft aanzienlijke groeipotentie. Er wordt gezocht naar een MBI-er om de onderneming de volgende groeifase in te leiden.

De onderneming voert een specifiek onderdeel van het afbouwproces uit en staat bekend om haar vakmanschap, ervaring en betrouwbaarheid. Producten voor - en gerelateerd aan - desbetreffende activiteit worden tevens voor verkoop aangeboden. Deze handelscomponent maakt circa 15% van de omzet uit, met mogelijkheid tot uitbreiding.

De onderneming is gevestigd in Oost-Nederland en heeft een ervaren en vakkundig team van circa 25 medewerkers. Het afzetgebied bestrijkt heel Nederland en tot de afnemers worden onder andere bouwbedrijven, institutionele beleggers, de overheid en particulieren gerekend.

De onderneming laat jaarlijks een stabiele groei in omzet en resultaat zien. In 2009 is een omzet van circa ? 2,4mio gerealiseerd met een EBIT van 18%. Voor 2010 en 2011 wordt een verdere groei in omzet en EBIT voorzien.

Gezocht wordt naar een MBI-er met de volgende kenmerken:

- Aantoonbare managementervaring
- Commerci?le kwaliteiten

Om deze overname bancair te kunnen financieren dient een potenti?le koper over minimaal ? 300.000,- aan eigen middelen te beschikken.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29