laatst bijgewerkt op: 26-05-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


RECRUITMENT CONCEPT

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
48385 18-06-2010 Dienstverlening Zakelijke dienstverlening
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Europa Overig minder dan 5 (of niet van toepassing) N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk Vertrouwelijk N.v.t.

omschrijving

Onze opdrachtgever heeft een concept ontwikkeld waarmee op een doordachte manier vacatures kunnen worden ingevuld. Het hart wordt gevormd door een internetsite waar kandidaten vacatures vinden maar waar ook de mogelijkheid wordt geboden om tegen een beloning, kandidaten voor te dragen.

Het systeem wordt ingezet door heel Europa. Wij derhalve zijn op zoek naar resellers die een regio exclusief toegewezen zullen krijgen.

Geboden worden een uiterst professionele internetsite met bijbehorende infrastructuur, die zowel technisch als conceptueel, prima is uitgewerkt. De moeder organisatie is een innovatieve groeiende organisatie in ICT detachering en bemiddeling. Hoewel het geen franchise betreft in de traditionele zin van het woord, is er wel sprake van begeleiding en training.

Ervaring in de branche geen vereiste. Affiniteit is dat vanzelfsprekend wel. Als je die hebt, je op een HBO denk- en werkniveau opereert en je beschikt over eigenschappen als zelfstandigheid en doorzettingsvermogen zou je geschikt kunnen zijn om als ondernemer met dit product aan de gang te gaan Voorwaarde is dan wel dat Je ook ambitieus en een netwerker bent. Je realiseert je bovendien dat je moet investeren; geld maar vooral tijd en energie. In dat geval willen we je daar dan meer over vertellen en komen we graag met je in contact.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29