laatst bijgewerkt op: 27-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


PILOT STORE IJS EN DESSERT FRANCHISE CONCEPT

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
48340 16-06-2010 Detailhandel Food Franchise
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Noord-Holland Overig minder dan 5 (of niet van toepassing) 50 - 100
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk € 100.000 - € 150.000 N.v.t.

omschrijving

Voor de eerste winkel van dit nieuwe franchsie concept gelden speciale voorwaarden. De franchisegever betaalt 50% van de huur en voor elke kandidaat franchisenemer die deze winkel heeft bezocht en vervolgens een franchise overeenkomst afsluit, ontvang je een bonus. En natuurlijk ben je dan een voorbeeldige, zeer actieve franchisenemer. Je maakt gebruik alle marketing ondersteuning die wordt geboden. Je benadert de vaste klanten, de bedrijven en bent altijd en overal aktief je winkel te promoten.
Het assortiment dat je verkoopt is vooral heel erg lekker: ijs (private label) zowel schepijs als ijs om mee te nemen voor thuis, taarten, gevulde flensjes, heerlijkheden voor kinderen, kortom hel veel lekkers. En dat in een prachtig vormgegeven winkel en met uitstekende training en begeleiding door de franchisegever.

De winkel wordt volledig klaar voor gebruik opgeleverd voor het vaste bedrag (voor de pilot store) van Euro 108.000 excl BTW. De voorraad staat klaar voor de verkoop en zelfs het wisselgeld zit dan al in de kassalade! Dit concept is in heel Nederland en daarbuiten beschikbaar, dus als Amsterdam niet passend is, toch reageren. Let op de turn key prijs is dan Euro 112.000.

Tags (trefwoorden)
ijswinkel | franchise | concept | schepijs | overname

Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29