laatst bijgewerkt op: 23-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


ONDERNEMING IN BEDRIJFSADVIES VOOR HET MKB

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
48322 15-06-2010 Dienstverlening Zakelijke dienstverlening
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Nederland Overig minder dan 5 (of niet van toepassing) Minder dan 50
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk Vertrouwelijk Eenmanszaak

omschrijving

Het samenstellen van goede bedrijfshandleidingen is niet elke ondernemer gegund. Het krijgen van betaalbaar advies om de werkprocessen te verbeteren en daarmee de onderneming effectiever en efficienter te maken is bovendien vaak niet eenvoudig.

Wij zijn, met nu 21 vestigingen, een succesvol franchiseconcept, gespecialiseerd in het samenstellen van bedrijfshandleidingen en het geven van advies voor ondernemingen en (semi)overheden.

Voor verdere uitbreiding van onze diensten in Nederland zijn wij op zoek naar ondernemers / consultants die op licentiebasis een eigen bedrijf willen exploiteren.

Wij zoeken gedreven, ambitieuze en pragmatische, commerciele relatiebouwers met een HBO denk- en werkniveau. De juiste kandidaat kan goed luisteren en analyseren, denkt klantgericht en wil graag kwaliteit leveren. Natuurlijk heeft hij/zij de benodigde financi?le middelen om een bedrijf te beginnen.

Wij bieden onder andere een bewezen en succesvol concept, een uitstekende opstartbegeleiding, de mogelijkheid om vanuit huis te werken, veel groeipotentieel met beperkt risico en een meer dan uitstekend ondernemersinkomen.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29