laatst bijgewerkt op: 26-05-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


CAFE/BRASSERIE WAALKADE NIJMEGEN

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
48299 26-10-2010 Horeca en Recreatie Restaurants
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Gelderland Overig minder dan 5 (of niet van toepassing) 100 - 500
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk € 75.000 - € 100.000 Eenmanszaak

omschrijving

Op top locatie aan de Waalkade te Nijmegen aangeboden een Grand Cafe met z??r ruim terras. De onderneming is onlangs geheel vernieuwd. Een frisse zaak met een open karakter. Gezellige zitjes, een verhoging met een klein restaurant gedeelte, een compacte keuken en een ruime bar maken het geheel compleet.

Groot plus punt aan deze onderneming is het terras met circa 120 zitplaatsen. Het Grand Cafe beschikt over een kleine keuken. Vanuit deze keuken worden een lunch en kleine avond kaart geserveerd. Uitbreiding van de keuken zou tot de mogelijkheden kunnen behoren, waardoor wellicht een transformatie richting restaurant concept denkbaar is.

Het betreft een aangename onderneming nabij het Holland Casino, parkeergarage en aanlegkade voor diverse boten. Een fantastisch uitzicht heeft de gast vanaf het caf? en terras over de kade en de Waal. Kortom een z??r geliefde stek voor bezoekers van de binnenstad. Tevens vinden er geregeld evenement plaats voor het grand caf? met als hoogte punt de jaarlijkse zomerfeesten ( vierdaagse van Nijmegen ).

Tags (trefwoorden)
grand cafe | brasserie | overname | bedrijf te koop

Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29