laatst bijgewerkt op: 27-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


CAFE MET ZAAL NOORD LIMBURG

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
48296 12-06-2010 Horeca en Recreatie Overig
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Limburg Overig minder dan 5 (of niet van toepassing) 100 - 500
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk € 75.000 - € 100.000 Eenmanszaak

omschrijving

Deze onderneming die wij u aanbieden is gelegen in een klein dorp, echter wel in een toeristische omgeving. Aijen is ??n van de vele dorpen binnen de gemeente Bergen aan de Maas. Deze gemeente is gelegen aan de Oost kant van de Maas met aan de onderzijde de grens met Arcen en aan de bovenzijde de grens met de A77 gemeente Gennep. Een mooie omgeving met de maas en haar vele oevers, diverse natuurgebieden, bezienswaardigheden en de diverse recreatieve voorzieningen waaronder de vele campings en bungalowparken.

De onderneming die wij u aanbieden is er ??n van bijzonder hoogwaardige kwaliteit. Het pand gelegen aan de rand van het dorp valt direct op door het gezellige terras. Bij binnenkomst komt u direct in het caf?/eetcaf? gedeelte. Het caf? is geopend voor de lokale bezoekers.

Naast het caf? heeft het lokaal ook de gelegenheid voor eetcaf?. Dit eetcaf? wordt met name ge?xploiteerd in de zomer periode vanaf april tot en met september. Het eetcaf? heeft een eigen keuken met koelcel. Achter het caf?/eetcaf? gedeelte is de grote zaal gelegen. Deze zaal heeft een multifunctioneel karakter en kan ook een grote ruimte vormen met het caf?/eetcaf?. De zaal is tevens een belangrijke inkomstenbron voor deze onderneming.

Met name carnaval, bruiloften en diverse feesten en partijen vinden hier geregeld plaats. De zaal heeft een eigen ingang en een keurige toiletgroep. Tevens heeft de zaal een bar, podium, muziekinstallatie en dansvloer. Verder is er achter de zaal een groot magazijn en een voorbereidingskeuken met spoelkeuken.

Tags (trefwoorden)
caf? | bar | overname | caf? bar te koop | overname

Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29