laatst bijgewerkt op: 23-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


NIEUWE FRANCHISE FORMULE IN LEKKERNIJEN VAN VERSE PRODUCTEN

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
48285 11-06-2010 Detailhandel Food Franchise
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Nederland Overig minder dan 5 (of niet van toepassing) 50 - 100
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk € 100.000 - € 150.000 N.v.t.

omschrijving

Volgens de Kamer van Koophandel is er in Nederland nog ruimte voor enkele honderden ijssalons. Deze nieuwe franchiseformule wil dit gat in de markt graag snel kleiner maken!
Met een assortiment bestaande uit onder meer private label schepijs (deels in de eigen winkel te vervolmaken met verse produkten), overheerlijke taarten, pancakes met de lekkerste vullingen, een ruime keuze uit kinderlekkernijen en chocola, is dit met recht de lekkerste winkel van Nederland. Wij hebben locaties bechikbaar in diverse grote steden, maar overal in Nederland is ruimte voor dit concept!
De winkel wordt volledig ingericht aan u opgeleverd; verbouwd, met alle apparatuur, een flinke startvoorraad en zelfs het wisselgeld ligt al in de electronische kassalade. Voor ? 112.000 kunt u starten (exclusief huur). Training vindt plaats in de winkel door een zeer ervaren team.
In Amsterdam komt de zgn viewing store, de model winkel. Ook voor deze locatie zoeken wij een franchisenemer. De voorwaarden voor deze winkel zijn nog aantrekkelijker dan die van een "gewone"winkel!
Wij vertellen u graag meer over deze formule!


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29