laatst bijgewerkt op: 26-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


AUTOSCHADE HERSTELBEDRIJF

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
48244 07-06-2010 Industrie Franchise
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Nederland Overig minder dan 5 (of niet van toepassing) N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk Vertrouwelijk Eenmanszaak

omschrijving

Ondernemer in autoschade herstel

Een auto is een kostbaar bezit. Ondanks het gebruik wil vrijwel iedereen zijn auto mooi houden, al was het maar om de waarde.

En ja, tijdens het gebruik ontstaan er wel eens kleine beschadigingen. Beschadigingen die behandeld moeten worden. Hoe sneller hoe beter want dat scheelt in de kosten en in de waarde.

Wij zijn op zoek naar ondernemers (franchisenemers) die hun passie voor auto?s combineren met een roeping om top kwaliteit handwerk te leveren.

Deze franchise formule heeft als focus het repareren van kleine lak beschadigingen en kleine deukjes. Er wordt gebruik gemaakt van een gepatenteerde formule. Dit in combinatie met het vakmanschap van de franchisenemer staat borg voor top kwaliteit tegen een redelijke prijs. Dat klanten deze dienst waarderen wordt bewezen door meer dan 10 jaar succes op de Nederlandse markt.

Het werk is mobiel. Dat wil zeggen dat je geen eigen garage hoeft te hebben. In plaats daarvan heb je een bestelbus met daarin al je gereedschappen en benodigdheden. Het werk voer je in jouw regio bij de klant zelf uit.

Let op, als franchisegever moet je je eigen klanten werven. Daarom is het van groot belang dat je snel goede relaties aanknoopt met mensen en deze weet te onderhouden. Zij moeten jou de opdracht gunnen en dat doen zij alleen als zij a) weten dat het werkt en b) vertrouwen hebben in jou en je vakmanschap.

Na ondertekening van het franchise contract en betaling van de franchise fee wordt je als beginnende franchisenemer gedurende meerdere weken van A tot Z opgeleid om succesvol van start te kunnen gaan. Ook daarna ondersteunt de franchisegever je, al moet je wel je eigen klanten werven.

Als dit je aanspreekt en je in staat bent om startgeld te investeren, neem dan contact op met Wally van Heukelom via e-mail: wallyvanheukelom@fdb-online.nl

FDB (Franchise Development Benelux) is een onderneming die al meer dan 15 jaar succesvol franchisenemers werft, alleen voor bewezen succesvolle formules. Wij houden de belangen van de franchisegever en de belangen van de franchisenemer scherp in de gaten zodat een samenwerking echt succesvol kan worden.

Tags (trefwoorden)
carrosserie herstel | formule | franchise

Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29