laatst bijgewerkt op: 27-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


FORMULE NIEUW RECRUITMENTCONCEPT

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
48227 03-06-2010 Dienstverlening Uitzendbureaus, detachering
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Nederland Overig minder dan 5 (of niet van toepassing) N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk Vertrouwelijk N.v.t.

omschrijving

Ben jij die enthousiaste commerci?le ondernemer, die een nieuw revolutionair succesvol recruitmentconcept gaat vertegenwoordigen?
Na 3 jaar is onze opdrachtgever zo succesvol dat uitbreiding noodzakelijk is. Er is voor franchising gekozen. Bij deze opdrachtgever wordt er gewerkt volgens een nieuw succesvol concept dat bedrijven en non-profit instellingen een professioneel systeem van werving en selectie van personeel biedt. Organisaties gaan met dit concept zelf hun vacatures invullen. Zij noemen dat het nieuwe recruiten; ?Recruitment als doorlopende en blijvende Strategie?. Hiermee worden vacatures ?in company? sneller en beter ingevuld en bespaart het de opdrachtgever tijd en geld.

Ben jij commercieel daadkrachtig? Communicatief en overtuigend? Toon je initiatief en heb je HBO werk- en denkniveau? Ben je ervaren, heb je affiniteit met Business to Business en schroom je niet om op directie-niveau te adviseren en te onderhandelen. Stel je het belang van de opdrachtgever bovenaan en sluit je profiel aan bij de kernwaarden van onze opdrachtgever: ambitieus, professioneel, doelgericht, pro-actief, betrokken en betrouwbaar. Dan helpen wij je graag snel op weg naar het zelfstandig ondernemerschap binnen een uniek franchiseconcept.
Ben je ge?nteresseerd neem dan contact op met ons.
Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29