laatst bijgewerkt op: 29-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


FORMULE IN ICT-DETACHERING

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
48204 01-06-2010 Dienstverlening Franchise
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Nederland Overig minder dan 5 (of niet van toepassing) N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk Vertrouwelijk N.v.t.

omschrijving

Wij vertegenwoordigen een franchisegever in ICT detachering. De omzet, verdiensten en aantal franchisenemers groeit. Om dat succes verder uit te bouwen zoeken we ondernemers die daar ook onderdeel van willen zijn. De kracht van de formule is de combinatie van individueel, lokaal ondernemerschap met persoonlijke aandacht en begeleiding van klanten en medewerkers. Dit maakt het product uniek.

De ondernemers zijn stuk voor stuk specialisten en dus prima gesprekspartners voor hun klanten. De franchisegever maakt oplossingen op maat voor haar franchisenemers. Hierdoor kunnen zij optimaal gebruik maken van hun eigen specialisme en kracht. De franchisegever zorgt er daarnaast voor dat de ondernemers primair met hun kern activiteit bezig kunnen zijn. Zij ondersteunt d.m.v. trainingen en dagelijks contact bij de acquisitie van klanten en de werving van hooggekwalificeerd personeel.

Als jij het soort ondernemer bent die denkt in kansen en assertiviteit, zelfstandigheid en klantgerichtenheid met elkaar weet te combineren dan zijn we naar jou op zoek. Als je de geschikte kandidaat bent dan kun anderen, klanten en medewerkers meenemen in jouw eigen enthousiasme.

Graag helpen wij je om aanlsuiting te vinden bij de franchisegever en uiteindelijk een prima ondernemersinkomen te realiseren gebruikmakend van verzorgde back-office met veel zelfstandigheid in een positieve omgeving.

Als je past in het profiel, neem dan contact met ons op. Graag investeren wij in een gesprek om je verder te informeren.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29