laatst bijgewerkt op: 26-05-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


REIZEN VOOR HET MKB

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
48203 01-06-2010 Dienstverlening Franchise
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Nederland Overig minder dan 5 (of niet van toepassing) 50 - 100
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk Vertrouwelijk N.v.t.

omschrijving

De franchisenemers van onze opdrachtgever verzorgen het reismanagement voor ondernemers in het MKB. Zij doen dit onder de vlag van een organisatie die met 750 vestingen wereldwijd tot de grootste reisorganisaties in de wereld behoort. Het product wordt gekenmert door individuele service, transparantie en een concurrerende prijstelling.
Het is de enige franchise in het zakelijke segement. Dit is een belangrijk concurrentievoordeel. Hoewel aquisitie niet landelijk gebeurd wordt het persoonlijke en vooral lokale karakter wel door de klanten gewaardeerd.

Geboden wordt een uiterst professionele stimulerende omgeving. Een wereldwijde, innovatieve groeiende organisatie, veel aandacht voor innovatie en veel potentieel. Door de uitgebreide begeleiding en training is ervaring in de branche geen vereiste. Affiniteit is dat vanzelfsprekend wel. Als je die hebt, je op een HBO denk- en werkniveau opereert en je beschikt over eigenschappen als zelfstandigheid en doorzettingsvermogen zou je geschikt kunnen zijn om als franchisenemer bij onze opdrachtgever aan de slag te gaan.
Je bent dan ook nog klantgericht, ambitieus en een netwerker. Je realiseert je dat je moet investeren; geld maar vooral tijd en energie. In dat geval willen we je daar dan meer over vertellen en komen we graag met je in contact.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29