laatst bijgewerkt op: 26-05-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


FRANCHISEFORMULE IN WERVING EN SELECTIE (MASTERFRANCHISER)

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
48179 11-10-2010 Dienstverlening Franchise
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Nederland Overig 5 - 10 N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk Vertrouwelijk N.v.t.

omschrijving

Ben jij die unieke ondernemer met grote affiniteit voor werving en selectie en een gezonde commerci?le inslag?

Wij zoeken voor een van onze opdrachtgevers ervaren werving & selectie specialisten, die als zelfstandig franchiseondernemer een nieuwe vestiging op willen starten. In Amsterdam, ?s Hertogenbosch of Utrecht.
Als franchiseondernemer maak je een belangrijk onderdeel uit van deze hard groeiende organisatie en help je mee de ambitieuze groeiplannen verder te realiseren. Je wordt verantwoordelijk voor het opstellen, implementeren en uitvoeren van je eigen vestigingsplan.

Je bent verantwoordelijk voor het opbouwen en onderhouden van klantcontacten met werkgevers. Recruitment vraagstukken van deze klanten weet je te analyseren en te vertalen naar oplossingen die passen binnen hun visie en dienstverlening. Tegelijkertijd fungeer je als werving & selectie specialist en weet je de vacatures, die over het algemeen op HBO, HBO+ en WO niveau liggen, voor je klanten in te vullen.

Het resultaat? Het realiseren van vele succesvolle bemiddelingen en het vergroten van omzet en naamsbekendheid.

Je bent ondernemend, een netwerker en commercieel aangelegd. Je beschikt over een HBO of academisch werk- en denkniveau en hebt ervaring in de zakelijke dienstverlening en/of arbeidsbemiddeling. Je spreekt de taal van kandidaten ?n van werkgevers en je profiel sluit aan bij de kernwaarden van onze opdrachtgever: ambitieus, doelgericht, pro-actief, betrokken en betrouwbaar.

Ben je ge?nteresseerd neem dan contact op met ons.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29