laatst bijgewerkt op: 22-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


LUNCHROOM GEVESTIGD OP EEN WOONBOULEVARD

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
48175 31-05-2010 Horeca en Recreatie Overig
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Zuid-Holland Activa / passiva transactie 5 - 10 100 - 500
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk € 300.000 - € 400.000 B.V.

omschrijving

MIH 1104
VERKOCHT

In het gebied de Drechtsteden ligt deze zeer mooie ingerichte croissanterie-lunchroom, welke gevestigd is aan de toegangsweg die leidt naar een druk bezochte woonboulevard waar diverse woon-, keukenwinkel(keten)s en kantoren gevestigd zijn. Deze dagzaak ligt op een zeer mooie zichtlocatie en is gemakkelijk te breiken. De grote ramen van deze croissanterie-lunchroom bieden een schitterend uitzicht op de drukke toegangsweg. De gezellige, moderne en goed onderhouden croissanterie-lunchroom biedt plaats aan zo'n 62 gasten en heeft zomers plaats voor 20 gasten, welke op het buitenterras van de luchkaart kunnen genieten.

Dit horecabedrijf is met uitzondering van zondag de gehele week overdag geopend. De ruime bereidingsruimte is functioneel ingericht waardoor er in de spitsuren zeer effectief gewerkt kan worden, wat al jaren resulteeerd in een zeer hoog ondernemersresultaat. De vele gratis parkeerplaatsen aan de zij- en voorkant van deze locatie, maken dat dit een van de drukst bezochte dagzaken van de Drechsteden is.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29