laatst bijgewerkt op: 26-05-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


EETCAF?-CAFETARIA ROTTERDAM-WAALHAVEN

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
48173 30-05-2010 Horeca en Recreatie Cafetaria`s
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Zuid-Holland Aandelentransactie 5 - 10 100 - 500
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
€ 500.000 - € 1.000.000 Vertrouwelijk € 500.000 - € 1.000.000 B.V.

omschrijving

Een goedlopend eetcaf? annex cafetaria gelegen in het Waalhavengebied te Rotterdam en dichtbij de uitvalsweg van de A15. Het eetcaf? met cafetaria is gelegen in het havengebied van Rotterdam (Waalhaven, dichtbij de uitvalsweg naar de A15 ). Het is een echt chauffeurs-caf? aangezien de ligging midden in het havengebied is en bij een aangrenzend groot parkeerterrein voor wachtende en overnachtende chauffeurs. In de directe omgeving zijn er voor personenauto's voldoende parkeermogelijkheden.

De langjarige aanwezigheid van het bedrijf heeft gezorgd voor een sterke naamsbekendheid bij de beroepschauffeurs en de mensen die werkzaam zijn in de haven van Rotterdam. De openingstijden zijn van maandag tot en met vrijdag van 7.00 uur tot 24.00 uur; zaterdag is het bedrijf van 6.00 uur tot 10.00 geopend; zondag is het bedrijf gesloten.

Het bedrijf is recentelijk geheel aangepakt, de keuken is aangebouwd en geheel opnieuw ingericht. Ook de snackbar is verbouwd, de zaal is opgefrist en er is een nieuwe toilet-doucheruimte gebouwd, een serre is aangebouwd. Het restaurant telt 65 zitplaatsen en 15 zitplaatsen aan de bar; het terras heeft 40 zitplaatsen. Het terras dient tevens als rookruimte. Het bedrijf beschikt over een 24 uurs-vergunning voor 7 dagen in de week. De nieuwe exploitant moet de vergunning persoonlijk aan vragen.

De lunch bestaat uit de gebruikelijk uitsmijters en broodjes. De avondkaart heeft eenvoudige, maar zeer smaakvolle en goedrenderende gerechten en wisselende menu's. De snackbar biedt een uitgebreid assortiment en is, mede door de ligging, zeer druk bezocht.

Het bedrijf heeft geen afnameverplichtingen van een brouwerij of speelautomatenbedrijf. De omzet is elk jaar stijgende en de automatenopbrengsten zijn goed. De overname betreft de inventaris, goodwill, de handelsnaam en de opstallen. De grond is gepacht van de gemeente Rotterdam; de pacht is afgesloten tot 2088.
Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29