laatst bijgewerkt op: 28-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


ADM-ADVIESKANTOOR IN DE REGIO ASSEN

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
48148 24-11-2010 Dienstverlening Acc.- administratiekantoren en belastingadviseurs
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Drenthe Overig minder dan 5 (of niet van toepassing) N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk Vertrouwelijk N.v.t.

omschrijving

Voor de regio Assen zijn wij voor onze opdrachtgever, een bewezen en succesvol administratie-adviesconcept op basis van franchise, op zoek naar een gedreven en gemotiveerde MKB adviseur met de ambitie in deze regio een professioneel kantoor neer te zetten. Het concept is met name gericht op het willen zijn van een sparringpartner/ controller en hecht derhalve veel waarde aan de vele contactmomenten met de opdrachtgever in het MKB. Uw kantoor verricht alle werkzaamheden die een "normaal" administratie-advieskantoor doet.

U biedt uw diensten aan tegen een transparant concurrerend maandabonnement. U vertaald de cijfers in een voor uw opdrachtgever bruikbare taal en reikt derhalve daarmee eveneens de tools aan waarmee hij of zij haar doelstellingen op een verantwoorde wijze kan realiseren. De franchiseorganisatie reikt u alle tools aan waarmee u uw kantoor professioneel en succesvol kunt laten zijn. Of het nu gaat om de systemen waarmee gewerkt wordt, de permanente educatieve ondersteuning, de permanente beschikking over een back-office waardoor u uw opdachtgever de mogelijkheid van one-stop-shopping biedt, of 1 op 1 alle marketingtools aanreikt welke nodig zijn om uw kantoor professioneel in de markt neer te zetten en te houden, elk facet is doorontwikkeld en wordt op een zeer professionele wijze toegepast. Onze opdrachtgever is zeer vooruitstrevend waar het gaat om de doorontwikkeling van de systemen en subsystemen. De huidige administratie-adviesmarkt vraagt om efficiency hierin waardoor uw kantoor de in de markt gevraagde frequente contactmomenten tegen een betaalbare prijs kan waarmaken.

Wij zijn op zoek naar een HBO geschoolde ( werk- en denkniveau ) MKB adviseur met de nodige werk- en levenservaring. Het voeren van administraties, het doen van aagiftes IB/ VpB/ OB, het samenstellen van jaarrekeningen, al dan niet geconsolideert vormt voor u geen probleem. U bent gedreven, gemotiveerd, communicatief vaardig in woord en geschrift, klant- en servicegericht maar vooral ook een ambitieuze ondernemer die een professioneel kantoor neer wil zetten. U realiseert zich dat de franchisegever veel van uw professionalieteit mag verwachten, maar u ook zeer veel van de franchisegever. U bent zich ervan bewust dat het samen sterk zijn in de organisatie u zult naar leiden naar een win-win-win situatie.

Indien u in ons profiel geinteresseerd bent, nodigen wij u uit om contact met ons op te nemen. Wij zijn te allen tijde gaarne bereid u uitvoerig hierover te informeren en maken derhalve graag een afspraak met u.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29