laatst bijgewerkt op: 22-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


CAF? CENTRUM VAN DORDRECHT

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
48110 22-11-2010 Horeca en Recreatie Café, discotheek, bar
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Nederland Activa / passiva transactie minder dan 5 (of niet van toepassing) 100 - 500
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk Vertrouwelijk Eenmanszaak

omschrijving

Caf? beschikt over een biljart, 2 dartbanen, gezellig podium, ruime bar, stamtafel en kleinere tafels. Ook zijn klaverjassers en biljarters zijn hier wekelijks van de partij. Het caf? is gelegen in de oude binnenstad van Dordrecht, nabij de Grote Kerk en is met openbaar vervoer ook prima te bereiken. Parkeren kunt u aan de achterzijde van het caf? (betaald) maar ook in de op 5 min. lopen afstand parkeergarage.
Dit traditionele (rock)caf? had een zeer brede doelgroep en heeft een vaste bezoekers groep (door omstandigheden is het caf? momenteel gesloten). Het caf? is vijf dagen per week geopend en er worden regelmatig diverse optredens georganiseerd. Bij binnenkomst treft je een ruime en gezellige bar aan met zo?n 18 zitplaatsen. De diverse zitjes en stamtafel bieden plaats aan ongeveer 28 stamgasten. Het caf? is door zijn ligging en uitstraling erg geliefd bij de stappers.

Verplichtingen: Speelautomatenexploitant Hobea & Heineken

Serieuze ondernemer gezocht met een minimaal eigen vermogen van ? 25.000,--

Vraagprijs: ? 75000,-- / Huur: ? 2100,--

MIH 1095

Tags (trefwoorden)
caf? | bar | overname | caf? bar te koopNotice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29