laatst bijgewerkt op: 27-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


FRANCHISE UITZENDBUREAU

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
48079 18-05-2010 Dienstverlening Uitzendbureaus, detachering
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Nederland Overig minder dan 5 (of niet van toepassing) 50 - 100
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
€ 1.000.000 - € 2.500.000 N.v.t. N.v.t. N.v.t.

omschrijving

We zijn een professioneel georganiseerd uitzendbureau op basis van franchising. Deze formule combineert zelfstandig ondernemerschap met de voordelen van een grotere organisatie. Onze franchiseondernemers verbinden zich voor langere tijd aan hun markt. Wij streven dan ook naar het opbouwen van duurzame relaties met opdrachtgevers en uitzendkrachten.

De formule maakt deel uit van een uitzendorganisatie met meer dan 30 jaar ervaring. Deze jarenlange ervaring garandeert de franchisenemer een snelle opstart van een succesvolle zelfstandige uitzendonderneming.

Wie zoeken we?

Je bent aantoonbaar succesvol in de dingen die je aanpakt. Je opereert op managementniveau en weet mensen om je heen voor je te winnen. Een achtergrond in commerci?le dienstverlening en/of uitzendbranche is natuurlijk een pr?, maar uiteindelijk gaat het om je persoonlijkheid, drive en ondernemerschap. Is er een goede match tussen onze cultuur en jouw manier van zaken doen? Ben jij ook concreet en doelgericht? En ben je gericht op het opbouwen van duurzame relaties met de mensen om je heen? Met je klanten, uitzendkrachten, maar wellicht nog meer met de mensen met wie je samenwerkt? Zet de eerste stap naar jouw eigen zaak en reageer!

Wat bieden wij?

?Inwerktraject op maat
?Back-office via de eigen service
?Voorfinanciering van debiteuren
?Commerci?le ondersteuning
?Gebruik van franchisenetwerk
?Het regelen van diverse kwaliteitswaarborgen
?Geen grote investeringen
?En nog veel meer ...

We bieden je de mogelijkheid om als zelfstandig ondernemer aan de slag te gaan in je eigen exclusieve regio. Onze formule maakt het mogelijk dat jij je kan richten op waar je het beste in bent, namelijk het binnenhalen en invullen van vacatures! Wij gaan voor resultaat, doelgericht, zonder franje. Een kwestie van mentaliteit.

Is je interesse gewekt?

Ben je enthousiast geworden na het lezen van de informatie en onze franchisemogelijkheden? Lijkt het je wat om franchisenemer te worden bij onze organisatie en een bijdrage te leveren aan het opbouwen van een succesvol uitzendbedrijf. Dan maken we graag kennis met je! Neem contact op voor meer informatie.

Tags (trefwoorden)
uitzendbureau | detachering | franchise | formule | concept

Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29