laatst bijgewerkt op: 26-05-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


FRANCHISE INTERNETMARKETING

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
48052 12-05-2010 Dienstverlening ICT-dienstverlening
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Nederland Overig minder dan 5 (of niet van toepassing) N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
N.v.t. N.v.t. N.v.t. N.v.t.

omschrijving

Een in Duitsland inmiddels zeer bekende franchise organisatie die haar klanten succesvol maakt met internet heeft de stap naar Nederland gezet. De eerste regio is al bezet. Wat biedt de formule: zeer effectieve middelen om aan met name het MKB tegen lage kosten succesvolle instrumenten en diensten te bieden waardoor die bedrijven succesvoller worden op internet. Search Engine Optimalisatie zonder in te hoeven grijpen in e website van de klant en zonder blijvend aktief te hoeven zijn voor de klant. Hierdoor kun je veel meer klanten aan dan bij bestaande systemen het geval is en dus kun je een prima boterham verdienen. Daarnaast kun je de klant binnen dit concept nog op vele andere manieren van dienst zijn.

Uiteraard moet je wel je bestand aan klanten opbouwen; de maandelijkse inkomsten zullen snel toenemen met het aantal klanten dat je zelf werft.
De Nederlandse Master franchiser biedt, in nauwe samenwerking met het Duitse moederbedrijf, een uitgebreid en zeer professioneel trainingsprogramma, uitstekende begeleiding en vakkundige support.
Het je affiniteit met internet en durf je te verkopen: Reageer!


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29