laatst bijgewerkt op: 26-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


ONDERNEMEN VOOR JEZELF MAAR NIET ALLEEN

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
47996 05-05-2010 Dienstverlening Franchise
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Noord-Holland Overig 5 - 10 N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk Vertrouwelijk N.v.t.

omschrijving

Onze opdrachtgever is de enige franchise in ICT detachering. Zij groeit en verwacht dit jaar minimaal zo'n vijf vestigingen te openen. Om die groei vorm te geven zijn wij op zoek naar ondernemers die onderdeel willen zijn van deze groei. De kracht vande formule zit in de combinatie van schaalgrootte en het individuele, lokale ondernemerschap. Door de aandacht is de begeleiding van de klanten en medewerker persoonlijk en levert dit uiteindelijk een beter product op.

De ondernemers zijn stuk voor stuk specialisten en dus prima gesprekspartners voor hun klanten. De fracnhisegever blinkt uit in inviduele ondersteuning (trainingen en dagelijk contact) en vooral in acquisitie van klanten en de werving van hooggekwalificeerd personeel.

Als jij heet soort ondernemer bent die denkt in kansen en assertiviteit, zelfstandigheid en klantgerichtenheid met elkaar weet te combineren dan zijn we naar jou zoek. Als je de geschikte kandidaat bent dan kun anderen, klanten en medewerkers meenemen in jouw eigen enthousiasme.

Samen met ons werk je dan aan een meer dan uitstekend ondernemersinkomen, verzorgde back-office en veel zelfstandigheid in een positieve omgeving.

Als je past in het profiel, neem dan contact met ons op. Graag investeren wij in een gesprek om je verder te informeren.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29