laatst bijgewerkt op: 23-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


ITALIAANSE PASTA WINKEL

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
47995 17-08-2010 Detailhandel Food Franchise
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Noord-Holland Overig minder dan 5 (of niet van toepassing) 50 - 100
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk Vertrouwelijk N.v.t.

omschrijving

Onze opdrachtgever is een franchise in verse pasta. Wat de formule uniek maakt is de combinatie een mooi vormgegeven winkel, kook clinics, wijncursussen en catering. De basis van het assortiment bestaat uit dagverse producten zoals verse pasta?s, sauzen, gemarineerde olijven, tapenades en pesto?s uit eigen keuken. Dit wordt aangevuld met een uitgekiend assortiment aan originele Italiaanse producten uit alle streken. Het biedt alles om een gezonde en smakelijke pastamaaltijd te kunnen maken. De kracht van het concept zit in de passie voor eten en de Italiaanse beleving die aan klanten geboden wordt.

Intensieve begeleiding, recepten, handboek, (verkoop)trainingen en hulp bij het maken van een ondernemingsplan bepalen de rol van de franchisegever. In elk van de vestigingen is sprake van een prima rendement. De ambitie is dan ook om het aantal vestigingen zo snel mogelijk te laten groeien.

Voor een bestaande, prima renderende vestiging in het Gooi, zijn wij op zoek naar een lokaal bekende, gedreven, pragmatische en communicatief sterke ondernemer met een passie voor (Italiaans) koken. Je hebt gevoel voor stijl, bent goed met klanten en commercie, denkt klantgericht en wil graag service leveren. Natuurlijk beschik je over financi?le middelen om (een deel) van je bedrijf te financieren.

Interesse? Neem dan contact met ons op. Wij zijn graag bereid, ook in een persoonlijk gesprek, uitgebreid te informeren.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29