laatst bijgewerkt op: 27-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


ADMINISTRATIE-/ ADVIESKANTOOR

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
47982 11-12-2010 Dienstverlening Acc.- administratiekantoren en belastingadviseurs
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Overijssel Overig minder dan 5 (of niet van toepassing) N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk Vertrouwelijk N.v.t.

omschrijving

Altijd al uw eigen administratie-/ advieskantoor willen beginnen ? Onze opdrachtgever biedt u deze mogelijkheid om op een professionele wijze van start te kunnen gaan binnen een uniek, slim en innovatief concept. Bent u de persoon die klantgericht denkt en handelt, de juiste motivatie heeft om ondernemer te willen zijn, zich thuis voelt in een adviesfunctie? Heeft u minimaal een afgeronde HBO opleiding en reeds relevante werkervaring in deze branche, neem dan vooral contact met ons op. Wij informeren u graag over de mogelijkheden.

Het concept is met name gericht op het zijn van een sparringpartner/ controller ten behoeve van uw opdrachtgever in het MKB. U verschaft aan de hand van de cijfers duidelijkheid en reikt de tools aan waarmee uw opdrachtgever zijn of haar doelstelling kan bereiken. U biedt uw diensten aan tegen een vast maandabonnement. Wij informeren u graag over de vele mogelijkheden en het voordeel welk dit concept u binnen een zeer professionele omgeving en ambities te bieden heeft.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29