laatst bijgewerkt op: 29-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


CASCO (HORECA)RUIMTE VOOR CAFETARIA, PETIT RESTAURANT TERNEUZEN

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
47932 27-04-2010 Bedrijfsruimten Overig
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Zeeland Overig minder dan 5 (of niet van toepassing) 100 - 500
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
N.v.t. N.v.t. N.v.t. N.v.t.

omschrijving

Terneuzen (Zeeland)
Te huur: Ruimte voor cafetaria, snackbar of petit restaurant
Terneuzen is de grootste en groenste gemeente van Zeeland en kent een aanzienlijke bedrijvigheid. Midden in de onlangs ontwikkelde nieuwbouwwijk Othene, ligt deze aangeboden casco ruimte. De wijk en het winkelcentrum zijn gelegen aan een van de hoofdverbindingswegen, in het oostelijk deel van Terneuzen en grenzen aan de Westerschelde en aan de Otheense Kreek. De winkelruimte is gesitueerd op een mooie hoeklocatie van het fraai vormgeven winkelcentrum. Othene is d? uitbreidingslocatie van de gemeente Terneuzen. Tevens is deze wijk goed bereikbaar voor de omliggende dorpen waardoor de situering unieke mogelijkheden biedt voor ondernemers. De ruimte wordt casco verhuurd, hierdoor zijn er geen overnamekosten. Het vloeroppervlak bedraagt ca. 160m? inclusief bevoorradingsruimte aan de achterzijde en de gevel bestaat voor een groot gedeelte uit glas. De casco ruimte zal worden voorzien van een aansluiting voor een vetvangput. Het winkelcentrum heeft de beschikking over een royale parkeerplaats (85 plaatsen onbetaald). In het winkelcentrum zijn reeds een lokale bakker en een ALDI vestiging gevestigd. Voor deze veelbelovende locatie zijn wij op zoek naar een enthousiaste horeca ondernemer of horeca (echt)paar.
Huurprijs: ? 2.925,- per maand.

Tags (trefwoorden)
horecaruimte | overname | huurNotice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29