laatst bijgewerkt op: 23-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


WEBSHOP GESPECIALISEERD IN JUWELEN

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
47924 23-11-2010 Detailhandel Non-Food Webwinkel
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Nederland Activa / passiva transactie minder dan 5 (of niet van toepassing) N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
€ 100.000 - € 200.000 Vertrouwelijk Vertrouwelijk N.v.t.

omschrijving

Het bedrijf is een webshop gespecialiseerd in de handel in juwelen. Op verzoek van de klanten worden specifieke juwelen vervaardigd, als zijnde maatwerk. Een voorbeeld hiervan is dat de as van een overledene wordt samengebracht in een diamant als blijvend aandenken. In 2009 is een omzet gerealiseerd van ? 100.000,-.

Het bedrijf is gevestigd in Zuid-Nederland en heeft sinds haar oprichting een zeer goede reputatie opgebouwd. Daarbij is de site continu up-to-date gehouden, waardoor een kopende partij direct in de gelegenheid is om het geheel goed voort te zetten. Er is geen personeel aanwezig binnen de onderneming. De initi?le contacten met klanten lopen via de website. Vervolgens is er sprake van persoonlijke verkoop van de diamanten.

Het bedrijf is de ideale mogelijkheid voor een ondernemer, die zich thuis voelt in het webshop gebeuren en enige affiniteit heeft met juwelen. Er is sprake van een activatransactie. Een aandelentransactie behoort echter ook tot de mogelijkheden.

Tags (trefwoorden)
webshop | juwelen | overname | bedrijfsovername

Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29