laatst bijgewerkt op: 26-05-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


DETACHERING ICT PERSONEEL

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
47817 19-04-2010 Dienstverlening Franchise
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Nederland Overig minder dan 5 (of niet van toepassing) N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk Vertrouwelijk N.v.t.

omschrijving

De econmoie trekt weer aan en dat merkt de ICT als eerste. De vraag naar detacheringspersoneel groeit derhalve weer. Wij zijn een franchise in ICT detachering. Om ons product aan meer klanten te kunnen aanbieden zijn wij op zoek naar ondernemers die graag met ons willen groeien. Samen met onze ondernemers bieden wij schaalgrootte terwijl zij de voordelen van lokaal ondernemerschap behouden benutten. De franchisenemers zitten dicht bij hun klanten en bieden daardoor uitstekende service en ondersteuning.

Onze ondernemes zijn zelf IT specialisten en dus prima gesprekspartners voor de klanten. Wij helpen daarbij in de vorm van trainingen en intensieve ondersteuning. Die ondersteuning bestaat voor een groot deel uit het generen van klanten en de werving van hooggekwalificeerd personeel.

Wij zoeken ondernemers die denken in termen van kansen en mogelijkheden. Assertiviteit, zelfstandigheid en klantgerichtenheid zijn kernbegrippen in onze organisatie. Als u de geschikte kandidaat bent dan kunt als franchisenemer anderen, klanten en uw team, meenemen in uw enthousiasme.

Wij bieden de kans op een meer dan uitstekend ondernemersinkomen, verzorgde back-office en veel zelfstandigheid in een positieve omgeving.

Mocht uw interesse gewekt zijn, neem dan contact met ons op. Graag investeren wij in een afspraak om u verder te informeren.

Tags (trefwoorden)
detachering | ICT personeel | franchise | formule

Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29