laatst bijgewerkt op: 23-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


LUNCHROOM - RESTAURANT IN TOERISTISCH DORP IN ZUID-BEVELAND

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
47803 19-04-2010 Horeca en Recreatie Restaurants
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Zeeland Activa / passiva transactie minder dan 5 (of niet van toepassing) N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk € 500.000 - € 1.000.000 N.v.t.

omschrijving

Te huur / te koop restaurant ruimte Het toeristische dorp Wemeldinge waar dit object is gelegen, ligt aan de prachtige Oosterschelde. Dit mooie plaatsje heeft een (jacht)haven en wordt daardoor door vele watersportliefhebbers bezocht. Ook bevindt zich hier een bungalowpark en enkele campings. Hierdoor is er vrijwel het gehele jaar rond activiteit. Kortom een zeer levendige en toeristische omgeving met veel ongerepte natuur waar het goed wonen en recre?ren is. Dit schitterende object is gelegen op goede stand aan het marktplein in het centrum van dit Zuid-Bevelandse dorp.

Het bedrijf heeft een totaal vloeroppervlak van ca. 235m?. Als restaurant biedt dit object plaats aan 55 gasten in het restaurantgedeelte en 60 plaatsen op het terras (ca. 100m?). Dit mooi afgewerkte pand verkeert in een uitstekende staat van onderhoud. Er is een zeer beperkte inventaris aanwezig. Momenteel heeft deze locatie de bestemming Horeca (t/m cat. 1) echter de verwachting is dat de gemeente Kapelle, indien gewenst, mee zal werken aan een bestemming als detailhandel.

Dit object is voor diverse doeleinden geschikt en heeft geen brouwerij- en/of automatenverplichtingen. Tevens is er een mooie en grote bovenwoning aanwezig.Vraagprijs inventaris: ? 9.500,- K.K. Huurprijs en overnameprijs O.G. op aanvraag


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29