laatst bijgewerkt op: 25-05-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


OP SCHITTERENDE LOCATIE BEKEND RESTAURANT TE WOLPHAARTSDIJK

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
47802 05-10-2010 Horeca en Recreatie Restaurants
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Zeeland Activa / passiva transactie minder dan 5 (of niet van toepassing) N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk € 1.000.000 - € 2.500.000 N.v.t.

omschrijving

In de nabijheid van Goes, aan de zuidkant van het Veerse meer, ligt het toeristische watersport dorp Wolphaartsdijk. In de omgeving treft men meerdere campings en andere recreatie mogelijkheden aan. Boven aan de dijk staat het statige, ruim honderd jaar oude Veerhuis. Dit voormalig ?stationsgebouw?, dat onlangs volledig is gerenoveerd, werd gebruikt door de veerdienst die in vroegere jaren hier de verbinding vormde tussen Kortgene en Wolphaartsdijk. Kortom, een gebouw en een gebied met een rijke historie.

Dit schitterend gelegen bedrijf met uitzicht over het Veerse meer is al jarenlang een toonaangevend bedrijf in de provincie Zeeland. Het restaurant biedt, afhankelijk van het concept wat wordt gekozen plaats aan ca 60 gasten en ca 30 gasten op het zonnig gelegen terras met uitzicht over de jachthaven van Wophaartsdijk. Dit bedrijf is voorzien van een zeer professionele en goed uitgeruste keuken. Er is een prachtige bovenwoning met zeer royale woonkamer, een aparte keuken, kantoor, grote badkamer, 3 slaapkamers waarvan 1 met inbouwkasten en 2 dakterrassen.Vraagprijs inventaris: ? 89.000,- K.K.Huurprijs en overnameprijs O.G. op aanvraag


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29