laatst bijgewerkt op: 27-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


ADMINISTRATIE-ADVIES CONCEPT IN EEN MODERN JASJE

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
47769 14-04-2010 Dienstverlening Acc.- administratiekantoren en belastingadviseurs
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Zeeland Overig minder dan 5 (of niet van toepassing) N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk Vertrouwelijk N.v.t.

omschrijving

Wellicht heeft u er altijd al van gedroomd om uw eigen administratie-advieskantoor te beginnen maar is het er nog nooit van gekomen. Onze opdrachtgever, een bewezen en succevol franchiseconcept heeft reeds vele franchisenemers geholpen hun droom waar te maken. Het concept is gericht op het willen zijn van een sparringpartner/ controller voor uw opdrachtgevers in het MKB. U maakt de cijfers inzichtelijk en hanteerbaar en stelt u uw opdrachtgevers in staat zijn of haar doelstellingen op een verantwoorde wijze te realiseren. U biedt uw diensten aan tegen een transparant maandabonnement. U beschikt permament over een back-office, waardoor u uw opdrachtgevers de mogelijkheid biedt van one-stop shopping. U krijgt de beschikking over vooruitstrevende systemen om uw diensten uit te kunnen voeren en biedt u uw opdrachtgevers de mogelijkheid tot het voeren van online-boekhouding.

Bent u een ervaren MKB adviseur, HBO geschoold, communicatief vaardig, gedreven en gemotiveerde persoonlijkheid en bent u toe aan een nieuwe uitdaging in uw loopbaan, neem dan contact met ons op. Wij zijn te allen tijde gaarne bereid u te informeren


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29