laatst bijgewerkt op: 29-05-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


TE HUUR WERKPLEKKEN IN BUSINESS CENTER TE ASSEN

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
47732 28-11-2010 Dienstverlening Zakelijke dienstverlening
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Drenthe Overig minder dan 5 (of niet van toepassing) N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
N.v.t. N.v.t. N.v.t. N.v.t.

omschrijving

Te huur nog enkele werkplekken voor ondernemers in de zakelijke dienstverlening in een geheel gerestaureerd en representatief pand in het centrum van Assen.

De huidige 5 ondernemers, succesvol in (bedrijfs)makelaardij, projectontwikkeling onroerend goed, mediation, webdesign & zoekmachine marketing, journalistiek, bedrijfsovernames en financi?le advisering willen hun netwerk beschikbaar stellen en uitbreiden met ondernemers in aanvullende zakelijke dienstverlening voor het MKB en MKB+ in Noord-Nederland. Hiermee wordt beoogd elkaar naar de markt te versterken en vanuit het Business Center een platform te cre?ren in de zakelijke dienstverlening voor het MKB in Noord-Nederland.

De gezochte ondernemers zijn (kort) werkzaam in de zakelijke dienstverlening, beschikken over een zakelijk netwerk, hebben behoefte aan een werkplek/ontvangstruimte voor klanten/relaties en zien een toegevoegde waarde om gezamenlijk vanuit het Business Center hun dienstverlening aan te bieden, alsmede in voorkomende gevallen elkaar aan te bevelen en/of samen te werken.

Het pand bevindt zich in het centrum van Assen. 50 meter van het pand bevindt zich een parkeergarage. Een 2e parkeergarage op 200 meter, onder de Nieuwe Kolk, is in aanbouw.

De huur per werkplek bedraagt ? 295 per maand inclusief GWE, internetverbinding en schoonmaak. De huurprijs is exclusief BTW. De minimum huurperiode bedraagt een ? jaar.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29