laatst bijgewerkt op: 26-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


INTERIEURSCHADEHERSTEL

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
47717 27-01-2013 Dienstverlening Franchise
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Nederland Overig minder dan 5 (of niet van toepassing) N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk Vertrouwelijk Eenmanszaak

omschrijving

Duurzaamheid is tegenwoordig een sleutelwoord. Waarom zou je iets vervangen wanneer je het snel en tegen geringe kosten perfect kunt repareren of zelfs in nieuwstaat kunt terugbrengen? Je autostoel of bankstel, een behandeltafel of zadel, laminaatvloer of een aanrechtblad. Interieurschadeherstel is vakwerk. Met mensen omgaan ook. Bij onze formule gaat dit samen. We geloven in aandacht en zorgvuldigheid. Dat geldt voor het interieur, maar ook voor de klant. Met die kijk op het vak is het concept in ruim 40 landen actief en internationaal marktleider geworden in haar branche. Het is dus geen verrassing dat we de snelst groeiende interieurschadehersteller van Nederland zijn.

Onze franchisenemers

We zijn een organisatie waarbij de Franchisenemer ook echt zelfstandig ondernemer is. Onze ondernemers werken graag en met veel inzet voor hun eigen bedrijf. Daarom is het service-nivea erg hoog. Kernwoorden zijn: vriendelijkheid, vakmanschap en snelheid.

Momenteel zijn we op zoek naar franchisenemers voor de regio: Den Haag

Wat wij bieden:

Vanuit de franchiseorganisatie word je op verschillende onderdelen van de bedrijfsvoering ondersteund. Daarbij kun je bijvoorbeeld denken aan:

Een opleidings- en trainingsprogramma;
Centrale inkoop;
Marketing, marktbewerking en promoties;
Begeleiding en coaching.

Bij onze formule werk je voor je zelf maar niet op je zelf!

Eigen startkapitaal

Als kandidaat beschik je over voldoende middelen om een start te kunnen maken. Je hebt tenminste € 25.000,- eigen startkapitaal nodig.
Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29