laatst bijgewerkt op: 29-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


BUSINESS DEVELOPMENT- & LEIDERSCHAP

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
47712 08-04-2010 Dienstverlening Uitzendbureaus, detachering
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Zuid-Holland Overig minder dan 5 (of niet van toepassing) N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk Vertrouwelijk Eenmanszaak

omschrijving

Met 220 trainingscentra's wereldwijd en een veelvoud daarvan aan trainers is onze opdrachtgever ??n van de belangrijkst aanbieder van sales-, business development- en leidershapstrainingsorganisaties. De franchisenemers trainen al zo'n 40 jaar management en verkopers van over de hele wereld. De methode die zij gebruiken, maakt dat verkopers, sales managers en ondernemers de leiding en controle tijdens het verkoopproces in handen nemen.

De trainingen zorgen voor een blijvende prestatieverbetering. Dit in tegenstelling tot de snelle trainingsoplossingen die worden ingezet. Vaak motiverend maar niet erg effectief. Onze opdrachtgever is door ?Entrepreneur Magazine?, een van de toonaangevende bladen over ondernemen in de VS, uitgeroepen tot ?beste trainingsfranchise?

De franchisenemers zijn ondernemers met uitgebreide management ervaring. Zij worden gekenmerkt door gedrevenheid, zelfstandig en een nadrukkelijke affiniteit met mensen en sales. Als u ook over deze eigenschappen beschikt en u ook een toekomst voor u ziet als trainer en coach van verkopers, managers en directies dan komen wij graag me u in contact. Uiteraard bent u dan ook communicatief sterk en kun anderen inspireren. U luistert goed, bent klantgericht, spreekt makkelijk in het openbaar en werkt graag samen in een netwerk. Daarnaast beschikt u over financi?le middelen om uw bedrijf te kunnen financieren.

De Franchisegever biedt o.a. een succesvol concept, zeer verzorgde materialen en uitgewerkte training en begeleiding, gebaseerd op jarenlange ervaring. Daarnaast is het potentieel groot, de markt nadrukkelijk aanwezig en is er sprake van een meer dan uitstekend ondernemersinkomen.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29