laatst bijgewerkt op: 26-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


LOKALE ICT EXPERTISE

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
47711 08-04-2010 Dienstverlening Franchise
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Nederland Overig 5 - 10 50 - 100
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk Vertrouwelijk N.v.t.

omschrijving

Onze opdrachtgever is een ICT detacheerder. Omdat zij dit doet op basis van franchise is zij in staat om voordelen van schaalgrootte te combineren met lokale (markt)kennis. De manier van werken wordt gekenmerkt door een persoonlijke aanpak. De franchisenemers zitten dichter bij de klant als dat zij gewend zijn. Dit geeft hen een absoluut concurrentievoordeel.

De franchisegever steek veel energie in de begeleiding en ontwikkeling van al haar mensen. Zij maakt daarbij geen onderscheid tussen fracnhisenemers en medewerkers. Die houding is terug te vinden in de dagelijkse ondersteuning van de ondernemers. Op basis van de behoefte van de ondernemer, wordt gezocht naar individueel passende oplossingen. Kenmerkend daarbij is de regeling waarbij zij bij de opstart van een vestiging, indien gewenst, personeel op haar eigen loonlijst zet. Samen met een beperkt startkapitaal en de mogelijkheid van huis uit te starten maakt dat de instap voor franchisenemers aangenaam laagdrempelig is.
Verder bestaat de ondersteuning primair uit het generen van klanten en de werving van hooggekwalificeerd personeel.

De huidige franchisenemers hebben vooral ervaring in ICT of aanpalende branche. Accountmanager bij een ICT onderneming is hier een goed voorbeeld van. In ieder geval komt u uit een omgeving met mensen en techniek. U denkt in termen van kansen en mogelijkheden. U kunt als franchisenemer anderen, klanten en uw team meenemen in uw enthousiasme.

Het resultaat is de kans op een meer dan uitstekend ondernemersinkomen, een hoge mate van zelfstandighheid en een aangename omgeving om in te vertoeven.

Mocht uw interesse gewekt zijn, neem dan contact met ons op. Graag investeren wij in een afspraak om u verder te informeren.

Tags (trefwoorden)
ICT onderneming | detachering | franchise | concept | formule

Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29