laatst bijgewerkt op: 29-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


DEDICATED TRAVEL MANAGEMENT

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
47710 08-04-2010 Dienstverlening Franchise
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Nederland Overig minder dan 5 (of niet van toepassing) 50 - 100
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk Vertrouwelijk N.v.t.

omschrijving

Onze opdrachtgever is een franchiseorganisatie die die het complete travelmanagement van het MKB kan verzorgen. Met vestigingen over de hele wereld combineert zij haar internationale inkoopkracht met lokale kennis en netwerken. In Nederland zijn inmiddels enkele tientallen ondernemers onder de vlag van deze organisatie actief.

De franchisenemers zijn eigenaar van hun eigen vestiging en kunnen naast in hun lokale eigen markt, klanten benaderen in het hele land. De ondernemers blinken uit in creativiteit, gedrevenheid en dienstverlening wel. Zij hebben zowel management- als commerci?le ervaring en zijn relaties bouwers.
Indien u ook over deze eigenschappen beschikt,
u graag in een netwerk zou willen werken en u beschikt over de benodigde financi?le middelen dan komen wij graag met u in contact.

Een uitgekiende Back-office, een bewezen en succesvol concept en veel opleiding en training kenmerken de franchise. Naast een hoge mate van zelfstandigheid en een prima ondernemersinkomen biedt de organisatie een uiterst aangename werkomgeving.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29