laatst bijgewerkt op: 27-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


SAMENWERKING VOOR CF MET ACCOUNTANTSKANTOOR

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
47688 06-04-2010 Dienstverlening Acc.- administratiekantoren en belastingadviseurs
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Nederland Overig 10 - 50 N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
N.v.t. N.v.t. Vertrouwelijk N.v.t.

omschrijving

Onze opdrachtgever is specialist op het gebied van bedrijfsopvolging, fusie en overname. Hij zoekt samenwerking met een accountantskantoor en/of administratiekantoor, op het gebied van fusie- en overname. Het gaat met name om kantoren die uit principi?le en/of ethische overwegingen hun klant niet zelf willen vertegenwoordigen in dit voor de klant zo bijzondere proces, vanwege de tegenstrijdige belangen, die er altijd in het proces dreigen op te komen.

Onze opdrachtgever is zeer wel in staat om dat proces op een onafhankelijke manier, zonder conflicts of interest, uit te voeren. Uiteraard draait hij dit proces in volledige harmonie met u als accountant, waarbij ieder zijn eigen specialisme invult, opdrachtgever is met name heel sterk in het vooronderzoek bij de klant en het searchen naar de koper of fusiepartner, accountant is voor de waardering en due diligence de sterke partner in het proces. "Delen" staat bij ons hoog in het vaandel, ook bij deze bedoelde opdrachten

Vertrouwelijkheid van uw en zijn contact is uiteraard gewaarborgd.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29