laatst bijgewerkt op: 25-05-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET HSB WONINGBOUWSYSTEEM

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
47626 07-12-2010 Bouw Overig
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Nederland Aandelentransactie minder dan 5 (of niet van toepassing) N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
N.v.t. N.v.t. N.v.t. B.V.

omschrijving

Type onderneming:
BV. waarin opgenomen concept voor HSB systeembouw van woningen, een website, lopende contacten, een backoffice met calculatieprogramma en alle constructietechnisch zaken. Vanwege zijn leeftijd wil de huidige eigenaar de activiteiten verkopen dan wel verder met een partner die op termijn de onderneming geheel overneemt. Bij gehele overname heeft de verkoper de bereidheid voor een periode de overdracht te begeleiden. Bij een partnerschap voor een bepaalde tijd aan te blijven.

Korte omschrijving:
De onderneming is in 2006 gestart door de huidige eigenaar met als doelstelling het systeembouw concept in de markt te zetten. Van aanvang is er veel tijd gestoken in het opbouwen van een netwerk aan potentiele afnemers zoals gemeenten(ca. 50), bouw gerelateerde bedrijven, in de recreatiebouw en incidenteel particulieren. Ondanks dat hierin veel energie is gestopt heeft dit nog niet geleid tot de realisatie van woningen mede door de financiele crisis. Wel wordt er door de markt positief gereageerdop het systeemvooral om de prijsstelling van de woningen, de snelle realisatietijd en een korte verblijfstijd op de bouwplaats met minder voorzieningen voor de bouw. Het concept kenmerkt zich doordat de koper met een zogenaamde starterswoning kan beginnnen en later uitbreiden naar behoefte zonder heel ingrijpende verbouwingen. Het concept is zo flexibel dat ook aan de persoonlijke wensen van een opdrachtgever kan worden voldaan. De huidige eigenaar is woonachtig in het oosten van het land en heeft van daaruit contacten gelegd door het hele land. Door de prijsstelling is het systeem ook geschikt voor de recreatiebouw (meer huis). Vanwege zijn leeftijd wil de eigenaar verkopen of voor een bepaalde tijd een partnerschap.

Vraag en opportunity:
Een kandidaat met ambitie, ondernemersgeest, commerciele kwaliteiten met ervaring en contacten in de bouwwereld. De huidige eigenaar wil bij voorkeur de BV., waarin alle rechten en registraties zijn opgenomen, in zijn geheel verkopen(100% van de aandelen) of een partnerschap(percentage van de aandelen) die actief wil deelnemen in de onderneming. Omdat nog geen opdrachten zijn gerealiseerd is er sprake van een compensabel verlies wat voor gerelateerde ondernemingen aantrekkelijk kan zijn. Ook voor een startende ondenemer biedt het kansen en is de huidige eigenaar bereid, na de verkoop voor een bepaalde tijd betrokken te blijven bij de onderneming.

Aantal medewerkers: 1(eigenaar)
Regio: Nederland (kan ook internationaal)

Indicatievraagprijs: ? 35.000,= (volledige overname).
Bij een partnerschap wordt
gedacht aan een financieel
commitment van ? 17.500,=
(prijzen excl. BTW indien van
toepassing).

Kandidaat zal over eigen financoele middelen moeten kunnen beschikken.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29