laatst bijgewerkt op: 26-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


ITALIAANSE KOOKWINKEL

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
47514 19-03-2010 Detailhandel Food Franchise
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Nederland Overig minder dan 5 (of niet van toepassing) 50 - 100
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk Vertrouwelijk Eenmanszaak

omschrijving

Wij bieden onze klanten een echte kook- en eetervaring. Vanuit onze winkel verzorgen wij kook- en wijncursussen en verzorgen wij complete maaltijden voor bedrijven en particulieren. We doen dat gebaseerd op de Italiaanse keuken. De basis van ons assortiment bestaat uit dagverse producten zoals verse pasta?s, sauzen, gemarineerde olijven, tapenades en pesto?s uit eigen keuken aangvuld met een assortiment aan originele Italiaanse producten.Wij bieden alles om een gezonde en smakelijke pastamaaltijd van A tot Z te kunnen maken.

Intensieve begeleiding recepten, handboek, (verkoop)trainingen en hulp bij het maken van een ondernemingsplan bepalen onze rol als franchisegever. We hebben de ambitie om snel te groeien.

Om die ambitie te helpen realiseren zoeken daarvoor een lokaal bekende, gedreven, pragmatische en communicatief sterke ondernemers met een passie voor (Italiaans) eten. Ben je hobbykok, heb je gevoel voor stijl en ben je goed met klanten dan willen we graag met je in contact komen. Natuurlijk beschik je over voldoende financi?le middelen om (een deel) van je bedrijf te financieren.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29