laatst bijgewerkt op: 23-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


ZAKELIJK REISADVIES

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
47513 19-03-2010 Dienstverlening Zakelijke dienstverlening
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Nederland Overig minder dan 5 (of niet van toepassing) 50 - 100
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk Vertrouwelijk Eenmanszaak

omschrijving

Wij zijn een grote internationale franchiseorganisatie die het reismanagement verzorgd voor MKB. Wij zijn uniek in het lokale karakter. Nu al bestaat onze organisatie uit 27 franchisenemers. Het is onze missie om de grootste, meest professionele reisorganisatie in de wereld te zijn Wij zijn klantgericht en zetten de standaard op het gebied van kwalitatief hoogwaardige reisdienstverlening.

Onze franchisenemers exploiteren een eigen reisadvieskantoor. Wij zijn nu op zoek naar meer ondernemers om het product aan meer MKB bedrijven te kunnen aanbieden. Ervaring in de reisbranche is niet nodig maar gedrevenheid op het gebied van dienstverlening wel. Zaken als management ervaring commerci?le relaties kunnen bouwen, luisterenen klantgerichtheid zijn dat wel. Ook moet u graag in een netwerk willen werken. Vanzelfsprekend beschikt u dan ook over de financi?le middelen om de aanloopkosten van de onderneming te kunnen financieren.

De franchiseorganisatie is zeer professioneel en biedt naast een bewezen en succesvol concept veel opleiding en training. Er is sprake van een hoge mate van zelfstandigheid en een prima ondernemersinkomen.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29