laatst bijgewerkt op: 23-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


FINANCIELE DIENSTVERLENING MET UNIEKE KOSTENSTRUCTUUR

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
47511 19-03-2010 Dienstverlening Franchise
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Nederland Overig minder dan 5 (of niet van toepassing) Minder dan 50
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk Vertrouwelijk Eenmanszaak

omschrijving

Onze cli?nt is een van Nederlandse franchiseorganisatie die ondernemers volledig adviseert voor wat betreft hun priv? geldzaken. Zij doet dit op basis van een transparante kostenstructuur en niet op provisiebasis.

Onderscheidend is dat de franchisenemers de scheidslijn zoeken tussen priv?- en zakelijke financi?n. Juist op dit snijvlak is voor ondernemers in het MKB veel winst te behalen. De dienstverlening is hoogwaardig, onderscheidend en complex van aard. De franchisenemers zijn tot in detail bekend moet met DGA financieringen en overige producten

Wij komen graag met u in contact als u over de relevante ervaring in hypotheek- en financieel advies beschikt. De ideale kandidaat bent u als een de juiste gesprekspartner bent voor directeur, DGA's en u een commerci?le relatiebouwer bent die goed kan luisteren, analyseren en cijfermatig sterk is. Uiteraard bent u klantgericht en een goede communicator. Verder heeft u financi?le middelen om de aanloopkosten van uw bedrijf te kunnen financieren.

De franchise voorziet in een bewezen en succesvol concept, prima opleiding en begeleiding, gebaseerd en lage opstartkosten. Er is sprake van een groot groeipotentieel, beperkt risico en een uitstekend ondernemersinkomen.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29