laatst bijgewerkt op: 27-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


EXCLUSIEVE VERKOOPRECHTEN VOOR EUROPA VAN SANITAIRE PRODUCTEN

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
47509 19-03-2010 Groothandel Overig
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Nederland Overig minder dan 5 (of niet van toepassing) N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
N.v.t. N.v.t. N.v.t. N.v.t.

omschrijving

Type:
Overname van Exclusieve verkooprechten voor Europa(exclusief Bulgarije, Roemenie en Moldavie) van luxe sanitaire producten van Amerikaanse producent. De producten lenen zich voor verkoop via Internet, B2B en via retailers voor de consumenten markt.

Korte omschrijving:
Unieke gelegenheid om deze rechten over te nemen, leent zich voor verkoop via internet of toe te voegen aan het productenpakket van een bestaande onderneming. Product heeft zich reeds bewezen op de Amerikaanse-, Aziatische- en Canadese markt. Het product vertegenwoordigd alle goede eigenschappen die op onderdelen ontbreekt bij de concurenten en plaatst zich daarmee aan de bovenkant in het marktsegment. Er is voor dit product een groeiende markt mede door de toenemende vergrijzing. Wanneer verschillende mogelijkheden van verkoop, distributie en internationale expansie worden toegepast zijn er goede winstverwachtingen.

Vraag en opportunity:
De Amerikaanse producent vindt, nadat het product zich in Amerika, Azie en Canada heeft bewezen, dat de tijd rijp is om zijn product in Europa op de Markt te gaan brengen. De producent geeft de voorkeur aan het verstrekken van exclusieve verkooprechten om het product op de Europese markt te introduceren. Dit mag ook als onderdeel van een bestaande onderneming. De koper mag, in de aanloop periode, rekenen op ondersteuning door de Huidige Europees zakelijk vertegenwoordiger van de producent. Tot de propositie behoort Nederlandse URL en demonstratiemodellen zijn beschikbaar.

Geboden wordt:
Overname van Exclusieve Verkooprechten voor Europa(exclusief Bulgarije, Roemenie en Modavie) van luxe sanitaire producten.

Verkoper is bereid andere zakelijke voorstellen welke de hoofdkenmerken van het profiel hebben serieus in overweging te nemen.

Aantal medewerkers: geen
Regio: Nederland en Europa
Indicatievraagprijs: ? 25.000,=

Om ook starters een gelegenheid te bieden is de verkoper bereid een regeling te treffen met de koper waarbij hij denkt aan een aanbetaling van ? 12.500,=, volgend met twee termijnen van ? 6.250,= per jaar

Prijzen zijn exclusief BTW. indien van toepassing.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29