laatst bijgewerkt op: 23-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


PANNENKOEKEN FAMILIE RESTAURANT/PARTYCENTRUM TE VLISSINGEN

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
47497 16-12-2010 Horeca en Recreatie Restaurants
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Zeeland Activa / passiva transactie minder dan 5 (of niet van toepassing) N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk € 500.000 - € 1.000.000 N.v.t.

omschrijving

Pannenkoeken restaurant Het betreft een op goede locatie gelegen voormalig caf?-restaurant-Partycentrum annex midgetgolfbaan, waar uit beperkt onderzoek is gebleken dat dit object zich uitstekend leent als pannenkoeken restaurant. De ligging onder aan de bekende Boulevard van Vlissingen, gecombineerd met de diverse fietsroutes die hier passeren, dragen bij aan de mogelijkheden voor een gezonde exploitatie. Vlissingen is een stad die op dit moment vanwege grootschalige renovaties, een sterke groei doormaakt.
Het totale vloeroppervlak van het gebouw bedraagt circa 325m?. De capaciteit in zitplaatsen is als volgt onderverdeeld: Restaurantgedeelte 100 zitplaatsen, bar 20 zitplaatsen, terras 100 zitplaatsen en zaal 50 zitplaatsen. De inventaris is er op gericht voor het verzorgen van lunches en diners veelal voor groepen en families met kinderen die tevens gebruik kunnen maken van de grote professionele indoor barbecue. Mede door deze inrichting is het aanbieden van een gevarieerd aanbod aan maaltijden mogelijk. Dit object vrij van brouwerij-, en automatenverplichting.

Vraagprijs O.G. en inventaris: ? 695.000,- K.K.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29