laatst bijgewerkt op: 23-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


MANAGEMENT TRAINING

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
47333 09-03-2010 Dienstverlening Franchise
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Nederland Overig minder dan 5 (of niet van toepassing) N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk Vertrouwelijk N.v.t.

omschrijving

Onze opdrachtgever is toonaangevend op het gebied sales-, business development- en leadershiptraining. Met haar innovatieve aanpak traint zij al ruim 40 jaar verkopers over de hele wereld. De aanpak is onconventioneel maar effectief. De methode die gebruikt, zorgt ervoor dat verkopers, sales managers en ondernemers de leiding en de controle over het verkoopproces nemen en behouden.

De trainingen van Sandler zijn zodanig ontworpen dat er sprake is van een blijvende prestatieverbetering. Dit in tegenstelling tot de ?quick fix?, zoals die vaak wordt aangeboden. Soms heel motiverend maar weinig effectief. Voor 2010 is Sandler wederom, net als in de afgelopen jaren, door ?Entrepreneur Magazine?, een van de toonaangevende bladen over ondernemen in de VS, uitgeroepen tot ?beste trainingsfranchise?

Wij zoeken voor deze franchise mensen met uitgebreide management ervaring. Geschikte kandidaten zijn gedreven. Het zijn mensen die ?cht zelfstandig willen ondernemen. Door affiniteit met mensen en sales zien zij voor zichzelf een toekomst als trainer en coach van verkopers, managers en directies. Uiteraard zijn zij communicatief sterk en kunnen zij goed met mensen omgaan. Maar bovenal kunnen zij inspireren. U kunt goed luisteren, bent klantgericht, spreekt makkelijk in het openbaar en werkt graag samen in een netwerk. Vanzelfsprekend beschikt u over financi?le middelen om uw bedrijf te kunnen financieren.

Sandler Training biedt u o.a. een uitgekiend en succesvol concept, zeer verzorgde materialen en vanzelfsprekend uitgewerkte training en begeleiding, gebaseerd op jarenlange ervaring. Daarnaast is het potentieel groot, de markt nadrukkelijk aanwezig en is er sprake van een meer dan uitstekend ondernemersinkomen.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29