laatst bijgewerkt op: 23-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


MEESTERKLUSSER

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
47329 01-03-2010 Dienstverlening Franchise
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Nederland Overig minder dan 5 (of niet van toepassing) N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk Vertrouwelijk N.v.t.

omschrijving

Hoge kwaliteit, uitstekende dienstverlening, gezonde marges en prima omzetten kenmerken de franchise van onze cli?nt. De ambitie is om de beste klusfranchise te zijn in Nederland. Aan die ambitie is nu groei toegevoegd. Daarom zijn wij op zoek naar nieuwe of bestaande klusondernemers die zich willen aansluiten. Het betreft een landelijk netwerk van professionele klusbedrijven die worden ondersteund door een effici?nte centrale organisatie. Daardoor kunnen de ondernemers zich bezighouden met hun kernactiviteit; klussen.

Je wordt 100% eigen ondernemer met een beperkt risico. Het is een uiterst succesvolle formule waarin de ondernemer vooral zijn eigen ondernemerstalent en kennis binnen brengt. Een prima ondernemersinkomen is daarvan het resultaat. ?Je zelf bent bepalend voor het succes. Jouw talent bepaalt je succes?

De franchisegever helpt bij (lokale) marketing, financiering en administratie. Zij zorgt ervoor dat er voortdurend oog is voor kwaliteit. Scholing en opleiding zijn integraal onderdeel van de ondersteuning. Zij regelen de klusbus en begeleiden en bemiddelen eventueel bij klachten.
De franchisenemers die wij zoeken zijn positief ingesteld. Zij willen ?cht zelfstandig ondernemen. Door ervaring, affiniteit en/of opleiding beschik je over kennis en vaardigheden. Uiteraard ben je handig en en communicatief vaardig. Je bent bovenal een vakman. De belangrijkste investering die je kunt doen is energie, enthousiasme en inzet. Je beschikt dan ook over die mentaliteit en instelling.

Niet veel maar er is sprake van een investering. Voorwaarde is dan ook dat je over financi?le middelen beschikt om (een deel) van je bedrijf te kunnen financieren.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29