laatst bijgewerkt op: 30-05-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


FULL SERVICE ICT DETACHERING

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
47325 09-03-2010 Dienstverlening Franchise
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Nederland Overig minder dan 5 (of niet van toepassing) N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk Vertrouwelijk N.v.t.

omschrijving

Client is een leverancier voor klanten die tijdelijke kennis en specialismen in
willen huren. Dit kan op basis van nacalculatie en op basis van fixed price projecten. Tot de doelgroep behoren de middelgrote en grote ondernemingen (>500) in Nederland.

Zij detacheert op project basis ICT specialisten. Zij doet dit met franchisenemers in de regio. Dit betekent dat zij dicht ?op de klant? zitten De franchisenemers en hun team zijn ervaren specialisten in softwareontwikkeling, implementaties en systeembeheer. De franchisegever begeleidt en ontwikkelt haar eigen talenten naar het hoogste niveau. Wat haar als franchisegever speciaal maakt is de flexibiliteit in de ondersteuning. Op basis van de behoefte van de ondernemer, wordt gezocht naar de meest passende oplossingen. Zo kent zij ondermeer een unieke regeling waarin zij de opstartfinanciering voor personeel voor haar rekening neemt. Dit in combinatie met beperkt startkapitaal maakt de instap voor u als franchisenemer laagdrempelig. Actieve ondersteuning bij verkoop, leads en werving van hooggekwalificeerd personeel zijn andere voorbeelden van de ondersteuning.

Als u de ideale kandidaat bent, heeft u ervaring in de ICT of aanpalende branche. U bent bijvoorbeeld accountmanager geweest bij een ICT onderneming en/of een detacheringsbedrijf. Idealiter heeft u in omgevingen gewerkt met een combinatie van mensen en techniek. U ziet uzelf als een verbinder en krijgt van mensen en projecten met elkaar in contact te brengen de nodige energie. U denkt in termen van kansen en mogelijkheden. U kan als franchisenemer anderen, klanten en uw team meenemen in zijn of haar enthousiasme.

Mocht uw interesse gewekt zijn, neem dan contact met ons op. Graag investeren wij in een afspraak om u verder te informeren.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29