laatst bijgewerkt op: 26-05-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


MKB REISADVIES

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
47321 09-03-2010 Dienstverlening Franchise
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Nederland Overig minder dan 5 (of niet van toepassing) Minder dan 50
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk Vertrouwelijk N.v.t.

omschrijving

De franchisenemers van cli?nt zijn onderdeel van een wereldwijde (740 kantoren in 50 landen). Tegelijktijd zorgt een hoge mate van zelfstandigheid voor optimaal ondernemerschap.
Client richt zich op de zakelijke markt (MKB). Het is haar missie om de grootste, meest professionele reisorganisatie in de wereld te zijn; een klantgerichte reisorganisatie die de standaard bepaalt op het gebied van reisactiviteiten en de trends zet voor kwalitatief hoogwaardige reisdienstverlening.
De markt trekt sterk aan en het marktaandeel van de franchise neemt toe.

Wij zoeken ondernemers die op franchisebasis een eigen reisadvieskantoor willen exploiteren. ZIj hoeven niet uit de reisbranche te komen maar moeten wel beschikken over gedrevenheid op het gebied van dienstverlening en management ervaring hebben. Mocht u de ideale kandidaat zijn, dan bent u een commerci?le relatiebouwer, kunt u goed luisteren, bent u klantgericht en werkt u graag in een netwerk. Vanzelfsprekend beschikt u dan ook over de financi?le middelen om de aanloopkosten van de onderneming te kunnen financieren.

De franchise biedt u o.a. een bewezen en succesvol concept, hoge mate van zelfstandigheid, prima opleiding en begeleiding, gebaseerd op veel ervaring. Daarnaast is het potentieel groot, het risico beperkt en is er sprake van een meer dan uitstekend ondernemersinkomen.
FDB is een onafhankelijk werving- en selectiebureau voor franchiseondernemers. FDB werft al vele jaren succesvol ondernemers voor degelijke en bewezen samenwerkingsformules.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29