laatst bijgewerkt op: 27-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


CASCO HORECA PAND BOXMEER

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
47319 09-03-2010 Bedrijfsruimten Overig
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Noord-Brabant Overig minder dan 5 (of niet van toepassing) 100 - 500
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
N.v.t. N.v.t. N.v.t. N.v.t.

omschrijving

Boxmeer is met ruim 25.000 inwoners de centrum gemeente van Noord Oost Brabant in het gebied ten zuiden van Nijmegen. Boxmeer is volop in ontwikkeling. Zo bieden de komst van Sterkwijck met maar liefst twee nieuwe ziekenhuizen volop kansen voor deze gemeente. Daarnaast heeft Boxmeer een bruisend centrum met een boven regionale functie in het land van Cuijk. Een attractief winkelcentrum met een aanvullend horeca aanbod. Diverse jaarlijkse evenementen maken Boxmeer tot een geliefde vestigingsplaats.

Het object wat wij u aanbieden ligt op absolutie A1 locatie . Het pand betreft een voormalige burgemeesterswoning en voormalig gemeente huis ( tot 1964 ). De laatste jaren is het in gebruik geweest als kamerverhuur bedrijf. Echter thans wordt het statige pand geheel gerenoveerd en gaat de begane grond ruimte bieden aan hoogwaardige horeca. De ligging is zeer ideaal aan het begin van de winkelstraat en direct voor het plein waar thans het nieuwe stadhuis in aanbouw is. De begane grond is circa 215m? groot, afhankelijk van de wensen van een nieuwe huurder wordt aan de achterzijde een uitbreiding gerealiseerd. Het object zal zowel aan de straatzijde( plein ) als wel in de ommuurde binnentuin de beschikking kunnen hebben over een terras.

Het object wordt aangeboden vrij van verplichtingen. Verschillende huuropties zijn bespreekbaar. Huur begane grond met eventuele uitbreiding en of huur met bovenwoning/commerci?le ruimte.

Huurprijs 215m? begane grond ? 3.150,- per maand exclusief b.t.w, uitbreidingen voor meerprijs.

Huurprijs totale pand, inclusief twee bovenverdiepingen welke worden verbouwd tot commerci?le ruimten danwel appartementen ? 5.200,- per maand exclusief b.t.w.

Streven ingangsdatum 1 september 2010

Tags (trefwoorden)
bedrijfsruime te koop | pand | noord-brabant

Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29