laatst bijgewerkt op: 23-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


CAFE LOUNGE EINDHOVEN

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
47317 18-11-2010 Horeca en Recreatie Café, discotheek, bar
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Noord-Brabant Overig minder dan 5 (of niet van toepassing) 100 - 500
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk € 75.000 - € 100.000 Eenmanszaak

omschrijving

Cafe-lounge met eetcaf? mogelijkheden aangeboden te Eindhoven. Een eigentijdse hippe onderneming op goede centrale ligging in de binnenstad van Eindhoven. Een ruime zaak welke thans als cafe-lounge-dance wordt ge?xploiteerd. Direct bij binnenkomst vallen de ruime bar met designachterwand en de trap partij met vide op. Een tikkeltje ori?ntaalse uitstraling in een hippe setting.

Het caf? beschikt over diverse lounge seats, borrelgedeelte en dansvloer. Daarnaast heeft een caf? een besloten rokersruimte en een binnentuin welke wordt gebruikt als terras. Op de eerste etage bevinden zich een loungecorner, de toiletten en een kantoorruimte.

De onderneming heeft een goede naam en organiseert onder andere jam sessies en open dj-avonden. De exploitatie is gericht op drie avonden per week. Voortzetting van het huidige exploitatie is mogelijk, echter zou de onderneming ook geschikt kunnen zijn voor andere concepten te weten: eetcaf?( keuken is aanwezig ), danceroom, club, feestcafe, caf?, borrelcafe, themazaak.

Het pand is voorzien van de benodigde isolatie waardoor het met name een interessante locatie is voor club en of live muziek. De onderneming wordt voor de bijzonder scherpe prijs van ? 89.500,- aangeboden, waarbij wij open staan voor een voorstel.

Tags (trefwoorden)
bedrijf te koop | cafe | cafe-lounge | eetcafe | eindhoven

Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29