laatst bijgewerkt op: 29-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


START UW EIGEN ADMINISTRATIE-ADVIESKANTOOR

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
47105 24-02-2010 Dienstverlening Acc.- administratiekantoren en belastingadviseurs
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Drenthe Overig minder dan 5 (of niet van toepassing) N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk Vertrouwelijk N.v.t.

omschrijving

Onze opdrachtgever, een landelijk werkend gerenommeerd administratie-adviesconcept is in de regio Assen, op zoek naar adviseurs die een eigen administratie-advieskantoor op basis van franchise willen beginnen dan wel willen doorstarten. Het concept is gericht op het zijn van een sparringpartner/ controller van uw opdrachtgever in het MKB. U levert alle diensten zoals een ``normaal`` administratiekantoor dit doet. U maakt de cijfers inzichtelijk voor uw opdrachtgever in begrijpelijke taal en heeft u vele contactmomenten. U biedt uw diensten aan tegen een transparant concurrerend maandabonnement. U staat dus naast uw opdrachtgever en reikt de tools aan waarmee hij of zij, zijn of haar onderneming de gestelde doelen weet te realiseren.

De franchisegever mag veel van u verwachten, maar u mag uiteraard ook veel van de franchisegever verwachten. Alle tools zullen dan ook worden aangereikt en ingezit om u succesvol te laten zijn. U krijgt o.a. de beschikking over professionele systemen om uw opdrachtgever in het MKB zo duidelijk en transparant mogelijk online te informeren. Zo zult 1 op 1 begeleiding verkrijgen om uw leads om te zetten in opdrachtgevers. Zo zullen alle marketing-tools worden ingezet om de naamsbekendheid in uw eigen werkgebied te vergroten.


Spreekt u dit concept aan, beschikt u over een HBO werk- en denkniveau en idem dito relevante werkervaring, u bent accuraat en gaat klantgericht te werk, u bent een gedreven en gemotiveerde ( potenti?le ) ondernemer, neem dan gerust contact met ons op.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29