laatst bijgewerkt op: 23-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


ITALIAANSE EETWINKEL

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
47068 23-02-2010 Detailhandel Food Franchise
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Nederland Overig minder dan 5 (of niet van toepassing) 50 - 100
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk Vertrouwelijk N.v.t.

omschrijving

Onze franchise is winkel. De combinatie met kook clinics, wijncursussen en catering maakt dat het veel meer is dan dat. De basis van het assortiment bestaat uit dagverse producten zoals verse pasta?s, sauzen, gemarineerde olijven, tapenades en pesto?s uit eigen keuken. Dit wordt aangvuld met een breed assortiment originele Italiaanse producten uit alle streken en biedt alles om een gezonde en smakelijke pastamaaltijd van A tot Z te kunnen maken. De winkel is de basis van het concept. De kracht zit in de beleving en die komt tot uiting in catering, kooklessen, clinics, kookclubs, wijncursussen etc.

Intensieve begeleiden recepten, handboek, (verkoop)trainingen en hulp bij het maken van een ondernemingsplan bepalen de rol van de franchisegever. In elk van de vestigingen is sprake van een prima rendement. De ambitie is dan ook om het aantal vestigingen zo snel mogelijk te laten groeien.

Wij zoeken daarvoor een lokaal bekende, gedreven, pragmatische en communicatief sterke ondernemers met een passie voor (Italiaans) eten. Je hebt gevoel voor stijl, bent goed met klanten in commercie, denkt klantgericht en wil graag service leveren. Natuurlijk beschik je over voldoende financi?le middelen om (een deel) van je bedrijf te financieren.

Interesse? Neem dan contact met ons op. Wij zijn graag bereid, ook in een persoonlijk gesprek, uitgebreid te informeren.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29